Diensten

Hoe kunnen we u helpen uw bedrijf nog succesvoller te maken? Dat is waar we dagelijks mee bezig zijn. Omdat we niet vanuit techniek denken, maar vanuit de processen van uw bedrijf en ook nog eens budgetgericht, zijn we steeds in staat om onze klanten snel en doelgericht van de juiste software te voorzien. Klop gerust bij ons aan als u op zoek bent naar gedreven meedenkers.

Maatwerk software
Voor de meest uiteenlopende uitdagingen in bedrijfsprocessen en software behoeftes realiseren we maatwerk software. 
Standaard softwarepakketten voldoen vaak niet aan alle eisen en wensen die een bedrijf aan het te ondersteunen bedrijfsproces stelt. Als een team van specialisten ontwikkelen en implementeren wij aan de hand van een analyse de ideale software.

Webontwikkeling
We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke webapplicaties. De mogelijkheden lopen uiteen van een zelf te beheren website, interactieve webapplicaties tot volledig geïntegreerde systemen met financiële toepassingen of ERP en CRM systemen. En ook voor uitbreidingen van bestaande websites met een shop of een betaalsysteem is linkXperts de juiste partij.

Installatie, onderhoud & support
Na de installatie en oplevering van software houdt het niet op. Sterker nog: meestal begint het dan pas. Dan pas gaan eindgebruikers echt met het systeem aan het werk en is het vaak nog nodig om kleine aanpassingen te doen en te fine-tunen. Ook dan kunt u op ons rekenen.
Voorafgaand aan elke implementatie van onze producten zullen wij het integratie aspect altijd grondig doornemen met opdrachtgevers en ondersteunende partijen. En ook na maanden en jaren kunt u bij onze specialisten terecht met vragen en wensen.

Kijk hier voor de technieken waarop onze toepassingen gebaseerd zijn. Of neem contact op voor meer informatie.
 
linkXperts B.V. is een full service software ontwikkelaar, thuis in webtoepassingen, e-commerce en websites en -portals. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze kennis en ervaring. Laat ons u verbazen!