Partners

"Schoenmaker, blijf bij je leest." Een oude wijsheid, maar nog zeer actueel in de huidige tijd van ontwikkelingen die elkaar, in de branche waarin linkXperts opereert, snel opvolgen.
Wij zijn er van overtuigd dat onze kwaliteit alleen hoog kan blijven als we ons bezig kunnen houden waarin we goed zijn. Daarom hebben wij partners die, samen met ons, onze klanten bedienen. Ieder op ons eigen vakgebied. Al onze servers zijn veilig ondergebracht bij Amsio in één van de veiligste datacenters van Nederland. De medewerkers van Amsio verzorgen tevens het reguliere onderhoud aan de webservers.

Afspraken tussen linkXperts en Amsio zorgen voor snel en adequaat optreden in het geval dat er iets fout gaat.

Bent u op zoek naar een veilige omgeving voor uw website of portal? Neem voor een eerlijk advies contact met ons op en laat u verrassen door onze diensten.We hebben inmiddels jarenlange ervaring met e-commerce systemen en hebben ons sinds 2009 gespecialiseerd in nopCommerce. nopCommerce is een Open Source software platform dat is ontwikkeld met de modernste tools en technieken. Daarnaast krijgt het ook van andere e-commerce aanbieders de aandacht die het systeem verdiend. 
shopXpert, ons ecommerce platform, is gebaseerd op nopCommerce.

Sinds 2009 zijn we officieel nopCommerce Solution Partner.
Argeweb verzorgt al jaren de domeinregistraties en email hosting voor ons en onze klanten. De persoonlijke aanpak van Argeweb maakt snel schakelen mogelijk en dat zorgt weer voor snelle oplevering als dat nodig is.

De expertise van Argeweb op het gebied van spam detectie en virusscanners zorgen voor veilige emailfuncties. Daar vertrouwen wij dagelijks op. En dat merken onze klanten dagelijks door onbezorgd gebruik van e-mail en de ongestoorde e-mail berichten vanuit online shops of andere webapplicaties.E-commerce is nergens zonder betaalmogelijkheden.
Omdat het aansluiten van de betaalsystemen aan de online shop veilig en snel moet verlopen en ook budgettair verantwoord moet zijn, werken we samen met Card Gate.

Deze zgn. Payment Service Provider heeft een zeer solide platform voor het aansluiten van elke online shop op de meest gangbare betaalmogelijkheden. Ideaal voor elke starter en gevestigde MKB. 
 
Al vanaf één van de eerste versies van shopXpert ontwikkelen we de integratie met het platform van Card Gate zelf, exclusief voor onze klanten.
 


  
linkXperts B.V. is een full service software ontwikkelaar, thuis in webtoepassingen, e-commerce en websites en -portals. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze kennis en ervaring. Laat ons u verbazen!