Producten


Online shoppen blijft aan populariteit winnen. Het wordt steeds eenvoudiger en veiliger. En steeds meer shoppers plaatsen bestellingen vanaf hun smartphone of tablet. Onderweg naar huis in de trein, in de pauze op kantoor of 's avonds op de bank met een glas wijn.

Om onderscheidend te zijn is -naast een unieke formule of assortiment- een professionele webshop een noodzaak.


Met shopXpert haalt u in één keer alles in huis om bij de start èn in de toekomst uw online bezoekers te bedienen en om uw klanten te blijven interesseren voor uw artikelen en diensten. 


 

Hoe lang is het geleden dat uw website is gemoderniseerd? Is uw website geschikt voor kleine schermen zoals smartphones of tablets?  

Met webXpert creëert u een meertalige website en voegt u zelf allerlei functies toe zoals fotoalbums, productoverzichten, een gastenboek, een forum en formulieren.

De opmaak en techniek verzorgen wij voor u. En wij zorgen ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar de stijl en de werking op alle schermen, zodat u kunt doen waar u goed in bent.

Maak kennis met webXpert: de eenvoudig krachtige oplossing voor eenvoudig content management!  
 
Binnenkort volgt meer informatie over webXpert. Heeft u nu al vragen? Neem dan contact met ons op.
 
linkXperts B.V. is een full service software ontwikkelaar, thuis in webtoepassingen, e-commerce en websites en -portals. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze kennis en ervaring. Laat ons u verbazen!