e-commerce
op maat

Snelle start, flexibel uitbreidbaar, persoonlijke begeleiding

Snelle en relevante productfiltering houdt bezoekers op de site
Alle relevante betaalmethodes voor binnen- en buitenland
Professionele communicatie met klanten via sjablonen en magazines
 

shopXpert is de toegankelijke e-commerce oplossing die helemaal op maat gemaakt kan worden. Met onze oplossing geen compromissen. En geen onderdeel van een groot platform waarbij je dient te schikken in functies. shopXpert is schaalbaar, uitbreidbaar en aanpasbaar waar u het wilt. De beste start voor nu en de toekomst.

Gericht op MKB en ZZP. Geschikt voor starters en gevestigde retailers of groothandelaren. Haalbaar om de eerste ervaring met online shoppen op te doen en schaalbaar als het serieus wordt. En wij helpen met adviezen, ervaring en ongeremd enthousiasme.

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen? Lees het hier.Op zoek naar een professionele partner voor het uitbreiden of upgraden van uw huidige nopCommerce oplossing? Neem gerust contact met ons op en vraag naar onze expertise op het gebied van betaalsystemen, integratie met ERP en warehouse systemen, rapportages en dashboards en automatische voorraadcontroles.

 
shopXpert is een product van linkXperts B.V., een full service software ontwikkelaar, thuis in webtoepassingen, e-commerce en websites en -portals. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze kennis en ervaring. Laat ons u verbazen!