Waarom shopXpert?

shopXpert neemt u de volledige zorg over de werking en het onderhoud van uw webshop uit handen. Met shopXpert haalt u eenvoud, stabiliteit en professionaliteit in huis, maar belangrijker nog is de wetenschap dat linkXperts ervoor zorgt dat uw shop 24 uur per dag, 7 dagen per week, beschikbaar is. Zo kunt u zich richten op uw collectie, uw diensten, uw marketing en service.

Bij de start van uw webshop zorgt linkXperts voor alle technische aspecten, inclusief het verzorgen en aansluiten van alle betaalsystemen en het aanmaken van de juiste e-mail adressen. Welke betaalsystemen u accepteert is uiteraard aan u.

Ook de stijl van uw webshop wordt in overleg met u verzorgd. Deze kan afgeleid zijn van uw bestaande webshop of website of uw huisstijl. Maar ook een heel nieuw ontwerp is mogelijk. Of u kiest één van de ingebouwde stijlen. En vanzelfsprekend zorgen we voor een site die op een groot √®n klein scherm werkt!

Zodra uw webshop online is, zorgt shopXpert ervoor dat mogelijke bezoekers via zoekmachines, zoals Google en Bing, uw webshop gemakkelijk kunnen vinden. De ingebouwde SEO technieken helpen u daarbij volledig automatisch!

En is het uw voornemen om ook buiten Nederland uw artikelen te leveren? shopXpert biedt BTW configuraties per land of regio en per artikelgroep. Ook de verzendingen zijn uit te breiden met de diverse transporteurs per land of continent.

Nog meer weten? Bekijk de volledige lijst met kenmerken.

 
shopXpert is een product van linkXperts B.V., een full service software ontwikkelaar, thuis in webtoepassingen, e-commerce en websites en -portals. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze kennis en ervaring. Laat ons u verbazen!