SEO - Overal vindbaar

De vindbaarheid van uw webshop is voor een groot deel afhankelijk van de inhoud van de website. shopXpert zorgt, geheel automatisch, voor een optimale SEO prestatie. Daar waar geautomatiseerd kan worden, zorgt shopXpert voor de juiste benaming van pagina's en afbeeldingen, het juiste formaat URL en de signalering van gewijzigde productinformatie bij zoekmachines zoals Google.
 
Het is aan u om de juiste titel en omschrijving aan het product toe te voegen. shopXpert verzorgt de juiste verwerking van de gegevens.
 
Naast de teksten ofwel content van een website, zijn ook de links vanaf andere websites of social media belangrijk. Daarbij wordt door de zoekmachines de relevantie ook getoetst. Staat een link naar uw webshop op een niet relevante website, dan zal de link minder 'zwaar wegen'.
 
Wilt u meer weten hoe u de vindbaarheid kunt verbeteren? Neem dan contact met ons op.
 
shopXpert is een product van linkXperts B.V., een full service software ontwikkelaar, thuis in webtoepassingen, e-commerce en websites en -portals. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze kennis en ervaring. Laat ons u verbazen!