Projecten

Nog niet overtuigd van het eenvoudige gebruik of de beschikbare functies? Bekijk hieronder enkele websites die wij in opdracht van onze klanten hebben opgeleverd.

     
     

nopPlaza.com

Online platform voor de verkoop en ondersteuning van nopCommerce gerelateerde software.

Product: shopXpert
Uitgevoerd in opdracht van linkXperts B.V..

linkXperts is al sinds 2008 partner van nopCommerce, het meest gebruiksvriendelijke ecommerce systeem. Tijdens de implementaties die we de afgelopen jaren deden, liepen we tegen de alsmaar toenemende hoeveelheid plugins en themes aan. Met name de hoeveelheid websites die je daarvoor moet doorspitten werd steeds groter. Met onze ervaring in de opzet van een 'app store' achtige omgeving hebben we de plannen gesmeed om deze 'app store' voor nopCommerce op te zetten. Na overleg met de makers van nopCommerce, zijn we de potentiële verkopers gaan benaderen in oktober 2014.

 

     
     

Time to Watch

Online shop voor de verkoop van een uniek horlogeconcept en de ondersteuning van home parties.

Product: shopXpert
Uitgevoerd in opdracht van Time to Watch.

De opdracht bestond uit het ontwerpen van de stijl en het logo, het verzorgen van de initiële teksten en inhoud van de e-mail sjablonen en het importeren van alle artikelen, artikelkenmerken en afbeeldingen. Daarnaast verzorgen we voor Time to Watch de SEO optimalisatie.

Inmiddels is dit de derde site die we voor de horloges van Time to Watch ontwikkelden.
De nieuwe versie zit vol met functies die het geautomatiseerd mailen van klanten mogelijk maken en de ondersteuning van home parties voor de hostessen. Daarnaast is er hard gewerkt aan de uitgebreide filtermogelijkheden, waardoor bezoekers moeiteloos door de duizenden producten kunnen bladeren. Gericht op zoek voor een hogere conversie!

 

     

Walletz

Online shop met een prachtige collectie originele portemonnees.

Uitgevoerd in opdracht van Time to Watch.

De opdracht bestond uit het ontwerpen van de stijl en het logo, het verzorgen van de initiële teksten en inhoud van de e-mail sjablonen en het importeren van alle artikelen, artikelkenmerken en afbeeldingen. Daarnaast verzorgen we voor Walletz de SEO optimalisatie. We zijn er trots op dat deze shop al na één maand op nummer 1 in de zoekresultaten van Google voorkwam bij het zoeken op de diverse merken die worden verkocht in combinatie met diverse andere zoekwoorden.
 

     
     
Online shop als aanvulling op de fysieke winkel in hartje Londen. Coincraft verkoopt oude munten, waardepapieren en gerelateerde producten.
 
Uitgevoerd in opdracht van Picadilly Coin Company Ltd.
 
De online shop was al up-and-running toen Coincraft ons benaderde om de huidige site te gaan hosten en beheren. En dat deden we uiteraard met alle plezier. Sindsdien hebben we de online shop uitgebreid met een aantal functies die het Coincraft makkelijk maken de voorraad te beheren en te achterhalen op welke advertenties haar klanten reageren. Daarnaast is een flipbook (electronische vorm van een folder) geïntegreerd en wordt met regelmaat nieuwe productinformatie geïmporteerd.
 
 
 

     
     

CRMPlaza

Online platform voor de verkoop en licensering van softwareproducten van diverse ontwikkelaars.

Uitgevoerd in opdracht van InfoBridge B.V..

InfoBridge zocht een partner voor de implementatie van een zogenaamde App Store voor haar eigen softwareproducten maar ook voor die van partners waarmee ze samenwerkt. Het resultaat is een platform, gebaseerd op shopXpert, dat alle functies ondersteunt bij de verkoop en licensering van software van derden. Het bevat complexe calculaties voor het berekenen van onderhouds- en servicecontracten en de automatische uitgifte van licentiesleutels.
 

     
     

Valprevent Shop

Online shop voor de ondersteuning bij verkoop van valbeveiligingsproducten.

Uitgevoerd in opdracht van Valprevent B.V..

De opdracht was helder. "We willen zo snel mogelijk een shop waar bezoekers onze producten kunnen bekijken." De shop stond er in 1 week tijd, inclusief producten en de implementatie van iDeal en verzendmethodes.
Voor Valprevent bleek de shop voornamelijk een toegankelijk portaal voor geïnteresseerden voor het stellen van vragen. Door de shop zijn de aanvragen voor informatie toegenomen.
 

     
     

Wereldvlaggen

Online shop voor de aanschaf van vlaggen en accessoires.

Uitgevoerd in opdracht van Wereldvlaggen.

Deze out-of-the-box shopXpert site trekt meer bezoekers dan je zou inschatten. De eenvoud en de prijsstelling zorgen voor tevreden klanten. Elke dag van de week.
 
     
     

Wearing It

Online shop voor de aanschaf van het prachtige sierraden systeem van Wearing It.

Uitgevoerd in opdracht van Time to Watch.

Naast het unieke horloge systeem van Time to Watch, voeren zij een sierradenlijn die zelf samengesteld kan worden. Het zijn voornamelijk ringen waarvan de onderdelen online worden aangeboden.
 

     
     

 
 
shopXpert is een product van linkXperts B.V., een full service software ontwikkelaar, thuis in webtoepassingen, e-commerce en websites en -portals. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze kennis en ervaring. Laat ons u verbazen!